Resultatservice for Veldremila


Jeg har alltid vært interessert i tall. Men i godt voksen alder ble jeg interessert i løping også. Og akkurat denne fascinasjonen for tall og løping tror jeg at jeg deler med mange. Derfor ble jeg litt overrasket da jeg ikke kunne finne en komplett oversikt over gamle tider til gamle helter for nettopp Veldremila. Jeg tenkte at det ville ikke koste meg mange kveldene å lage en løsning som kunne tilby dette. Gjerne en løsning som kan tilby litt mer enn bare resultatene også. Krydre tallene litt om du vil.

Jeg tror tilgjengeliggjøring av resultatene kan bidra til økt deltakelse. Tall og motivasjon går hånd i hånd. Kanskje denne løsningen kan motivere yngre løpere mot nye rekorder? Dette er i alle fall mitt lille forsøk på å bidra.

Håper dere setter pris på løsningen, det tok litt lengre tid enn først antatt!

Mvh Terje Furuseth

En samlet oversikt over alle utøvere, klubber og resultater fra 1979 og fram til i dag.Veldremila

Veldremila

Veldremila er Hedmarks eneste 10 000 m på bane. Det har en lang historie med mange sterke løpere. Det første løpet ble arrangert allerede i 1979 og du kan her studere alle resultatene fra den gang og fram til i dag.

Løpet har i nyere tid blitt arrangert på Sveum idrettspark i Brumunddal. Det var oppussing av idrettsanlegget i 2001 og 2002 og løpet ble derfor ikke arrangert disse to årene.

Løpet arrangeres av Veldre Friidrett.

Søk etter utøver eller klubb

 

Henviser til Kondis for årets og framtidige resultater.

Resultatene for Veldremila 2022 finner du her.

Ikke alle utøvere er oppdatert med fødselsår ettersom dette ikke er påkrevd i i tidligere påmeldinger. Ønsker du ha med fødselsår og dermed også figurere i de aldersbestemte listene, så send melding om fødselsdato i kontaktskjemaet oppe i høyre hjørne.